atelier-verkoop-pianos-vleugels-middel
atelier-piano-materialen

Mijn Atelier

Mijn atelier heeft geen showroom of rode loper, maar is doeltreffend. Vrijwel alle materialen die nodig zijn voor mijn werk heb ik in mijn atelier op voorraad. 

Ook ben ik vaak op zoek naar tweedehands piano's en vleugels die ik in mijn atelier aanbied voor verkoop. De instrumenten worden vervolgens netjes gestemd, gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Heeft u een piano of vleugel die u niet of nauwelijks meer gebruikt? Geregeld neem ik instrumenten over van mijn klanten. Neem gerust contact met me op.

Ton van Wijk

Ik kan mijn kinderjaren niet voorstellen zonder het dagelijks geluid en de discussies over piano’s. Uit een familie van pianisten, houtbewerkers, viool- en klavecimbelbouwers kon het eigenlijk niet anders dan dat ik vroeg of laat deze traditie zou voortzetten.

Na mijn vakopleiding in Antwerpen en mijn masteropleiding bij Renner in Stuttgart, waar ik voortdurend werd aangevuurd en geïnspireerd door mijn zeer gewaardeerde leer- en oefenmeesters, heeft de passie en liefde voor de piano zich diep in mij verankerd.

ton-van-wijk-in-atelier
tonvanwijk-werkwijze-transport-samenwerking

Mijn werkwijze

Om kwaliteit te garanderen voer ik elke opdracht eigenhandig uit, niets wordt uitbesteed.

Ik werk regelmatig samen met pianisten die de instrumenten uit mijn atelier op de proef stellen, om de klank en het mechaniek tot in de kleinste details te kunnen verfijnen.

Het vervoer van piano's of vleugels verzorg ik met een speciaal hiervoor ingerichte bus.

samenwerking-pianist-klein

U bent altijd welkom in mijn atelier om een kijkje te komen nemen of voor advies. Zo vaak als u wilt.

Ton van Wijk