Piano’s reizen vaak mee van generatie op generatie. Net als de familie wordt de piano ook geleefd. Soms belandt een instrument tijdelijk in een ongunstige omgeving of wordt het door slijtage amper bespeeld. De mooie verhalen die achter de piano of vleugel schuilen komen hierdoor soms tot een eind. Heeft u een instrument dat u graag in ere wilt herstellen?

piano-reparatie-restauratie-techniek-12

Ambachtelijk en duurzaam vakmanschap

Of het nu gaat om een herbesnaring of het plaatsen van een nieuwe zangbodem, alle reparaties en restauraties worden met zorg en toewijding volbracht. Daarbij zorg ik ervoor dat de eigenheid van de piano in stand blijft. Ik doe geen zwaar freeswerk en gebruik geen blekende of etsende vloeistoffen.

Alleen ik bepaal hoelang ik met een instrument bezig ben. Ik werk altijd aan één piano tegelijk, totdat het af is. Niets wordt uitbesteed of naar Polen gebracht.
Verder werk ik uitsluitend met Duitse kwaliteitsmaterialen, zoals Renner-hamerkoppen en bassnaren van Kooy of Hellerbass. Alles is degelijk handwerk.

Een transparant restauratieproces

Uw heeft altijd direct contact, niet via een organisatie. Één op één.

Bij restauraties in mijn atelier wordt de voortgang van uw piano of vleugel zorgvuldig vastgelegd. Wekelijks maak ik foto's of video's van uw instrument, die ik u vervolgens  toestuur per e-mail. 

Uiteraard bent u altijd welkom om in het atelier naar uw piano of vleugel te komen kijken.

reparatie-demo2
reparatie-demo1

Voorbeelden die naar de klant gaan

Kwaliteitswaarborg

Als professional ben ik lid van de Vereniging voor Pianotechnici Nederland (VVpN). Bovendien ben ik aangesloten bij de geschillencommissie. Met de kwaliteitswaarborg van de VVpN garandeer ik altijd topkwaliteit.

Transport

De meeste reparaties kunnen op locatie worden gedaan. Als het niet anders kan wordt uw piano in het atelier gerepareerd. U krijgt dan gratis een piano te leen. Het vervoer van piano's of vleugels verzorg ik met een special hiervoor ingerichte bus.

beoordeling-klantenvertellen

★★★★★

Klantenvertellen

vanwijk-beoordeling-google

★★★★★

Google

Kosten

Graag maak ik een offerte voor u op. Ik ben uiterst flexibel en denk met u mee om uw piano of vleugel weer in topconditie te maken. Net zoals bij het stemmen van uw piano, zijn mijn prijzen transparant en betaalbaar. Bovendien krijgt u op alle reparaties en restauraties minimaal 2 jaar garantie.

Voor meer informatie over offertes en garantie, lees de voorwaarden

Reacties van klanten

Bron: Google Reviews en Klantenvertellen